Candidatul PDL la Primăria Sibiu vrea străzi noi în toate cartierele

Partidul Democrat Liberal şi-a lansat candidaţii pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu, Cornel Ştirbeţ, şi pentru Primăria municipiului, Mariana Brunchea.

Adăugat: 14 Mai 2012
Ultima actualizare:14 Mai 2012

Politica Romaneasca
Foto: Candidatul PDL la Primăria Sibiu, Mariana Brunchea
trimite pe mail

Partidul Democrat Liberal şi-a lansat candidaţii la funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu şi pentru Primăria Sibiu.

Candidatul democrat-liberalilor la Consiliul Judeţean este deputatul Cornel Ştirbeţ, care este şi preşedintele organizaţiei municipale a PDL Sibiu.

În cursa pentru Primăria Sibiu şi-a anunţat candidatura consilierul local Mariana Brunchea, care intră în cursă alături de actualul primar, Klaus Iohannis, şi de Dragoş Floarea, care candidează din partea USL.

Mariana Brunchea a declarat că îşi doreşte pentru municipiul Sibiu mai multe creşe, grădiniţe, şcoli, spitale dar şi infrastructură nouă în toate cartierele oraşului.  

Totodată, candidatul PDL a afirmat că "politica are nevoie de linişte şi sinceritate, de încredere şi sensibilitate, dar şi de seriozitate, hotărâre şi fermitate".

"Cred că prezenţa femeilor în politică nu este întâmplătoare ci este necesară pentru că politica are nevoie de linişte şi sinceritate, de încredere şi sensibilitate dar şi de seriozitate, hotărâre şi fermitate. Din aceste motive am intrat în cursa electorală pentru a deveni primar al municipiului Sibiu", a declarat Brunchea.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
14 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza