Candidaţii PCM Covasna şi-au lansat sloganul "Să rămânem în Ţinutul Secuiesc!"

Candidaţii Partidului Civic Maghiar pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Covasna şi Primăria Sfântu Gheorghe, Kulcsar Terza Jozsef şi, respectiv, Balint Jozsef, şi-au lansat, miercuri, candidaturile sub sloganul "Să rămânem în Ţinutul Secuiesc!".

Adăugat: 16 Mai 2012
Ultima actualizare:17 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul Partidului Civic Maghiar pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că mesajul său electoral se adresează "în primul rând secuilor", în faţa cărora se angajează să le apere drepturile şi interesele. 

Totodată, a mai menţionat că vrea ca limba maghiară să fie recunoscută ca limbă oficială în Secuime şi să fie respectată şi folosită în toate instituţiile publice din judeţ, nu doar în cele aflate în subordinea autorităţilor locale, ci şi în cele de stat. 
 
La rândul său, candidatul PCM la Primăria Sfântu Gheorghe, Balint Jozsef, a declarat că principalele sale obiective sunt crearea de locuri de muncă şi construirea de locuinţe pentru a stopa migraţia tinerilor şi a-i determina să rămână pe meleagurile natale.
 
Balint Jozsef a afirmat că, în decurs de un an, prin programul economic pe care îl propune împreună cu echipa sa, vor putea fi create cel puţin 1.000 de noi locuri de muncă şi circa 50 de locuinţe în fostele centrale termice dezafectate, precum şi în câteva clădiri nefolosite pe care Primăria Sfântu Gheorghe le deţine la Câmpu Frumos. 


Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
16 Mai 2012
Ultima actualizare:
17 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza