Candidat PP-DD strânge semnături pentru scăderea preţului la apă potabilă

Candidatul PPDD, Haralambie Vochiţoiu, susţine că locuitorii din Valea Jiului plătesc un preţ mare pentru apa potabilă pentru că sunt introduse în facturi şi pierderile furnizorului.

Adăugat: 19 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:20 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul PP-DD la Senat în Colegiul Valea Jiului, Haralambie Vochițoiu, a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, un proiect prin care solicită autorităților județene ieftinirea prețului la apa potabilă la care au subscris peste 4000 de persoane.

În prezent, un metru cub de apă costă aproape şapte  lei, iar pierderile furnizorului, introduse în facturi, sunt de peste 60 la sută.

Haralambie Vochițoiu a început o campanie de strângere de semnături în favoarea acestui proiect.

"Eu cred că e de bun simţ ceea ce vreau eu, să nu plătim pierderile acestui agent economic. Nu este treaba clientului să plătească pierderile furnizorului de produse sau serviciu, oricare ar fi acest furnizor. Eu cred că voi reuşi, alături de cele câteva zeci de mii de oameni care ni se vor alătura, că interesul meu este alături de cele 140.000 de oameni din Valea Jiului. Şi pe mine mă enervează când plătesc factura un milion factura la apă potabilă", a subliniat Vochiţoiu.

Liderul judeţean al PP-DD Hunedoara a reafirmat că, dacă va obţine mandatul de senator cu voturile locuitorilor din Valea Jiului, va merge cu problema apei până la Bucureşti pentru a găsi o soluţie acolo, în caz că actuala conducere a Consiliului Judeţean Hunedoara nu va ţine cont de iniţiativa cetăţenească.

"Sper ca cei de la Consiliul Judeţean Hunedoara şi de la Apa Serv să deschidă bine ochii şi să adopte măsurile necesare ieftinirii apei. E total nedrept ca o regiune cu numeroase probleme sociale precum Valea Jiului să fie bună de plată, cu tarife exorbitante la apă. Dacă autorităţile vor dovedi în continuare rea-voinţă, mă voi ocupa personal, de îndată ce voi fi ales sena­tor, pentru a rezolva problema acestor oameni prin intervenţii la Bucureşti", a mai spus Vochiţoiu.  
 Autor:
Ilie Pintea
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
19 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:
20 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza