Campanie de informare privind votul prin corespondență, inclusiv online

Autoritatea Electorala Permanenta desfasoara o campanie de informare privind posibilitatea votului prin corespondenta, inclusiv in mediul online, destinată românilor care trăiesc şi muncesc în străinătate.

Adăugat: 29 Iulie 2016
Ultima actualizare:29 Iulie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vicepreşedintele AEP, Marian Muhuleţ,  spune la RRA, în emisiunea "Probleme la zi" că, încă de la începutul acestui an, reprezentanţii instituţiei s-au deplasat la sediile ambasadelor si consulatelor României unde reprezentanţii comunităţilor româneşti au fost informaţi despre opţiunile existente privind exercitarea votului prin corespondenţă sau prin înfiinţarea unei secţii de votare la solicitarea unui numar de minimum 100 de alegători.

"Aş vrea să adaug o chestiune. Nu este o întrecere de a aduna românii să se înscrie pentru votul prin corespondenţă sau la secţie, pentru că au în continuare posibilitatea să voteze cum au votat şi până acum. Este o opţiune pe care cetăţenii români o manifestă sau nu, a spus În ceea ce priveşte limita de timp disponibil pentru înscrierea alegătorilor", a spus vicepreşedintele AEP,  Marian Muhuleţ.Autor:
Victor Caraculacu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
29 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza