Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului

"Am considerat că este mai util, mai înţelept să nu ne grăbim inutil şi să facem încă o fază de consultări (pe Codul Fiscal). Ca atare, sesiunea extraordinară nu se va putea ţine".

Adăugat: 24 August 2015
Ultima actualizare:24 August 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat că reexaminarea Codului fiscal a fost amânată pentru săptămâna viitoare, sesiunea extraordinară de luni fiind anulată.

"Am avut de dimineaţă o reuniune a coaliţiei de guvernare, unde am discutat subiectul Codului fiscal. Având în vedere diferitele luări de poziţii, de cele mai multe ori contradictorii, pe Codul fiscal, am considerat că este probabil mai util, mai înţelept să nu ne grăbim inutil şi să facem încă o fază de consultări. (...) Aşadar, am propus şi partidelor din Opoziţie să facem joi o discuţie politică, după ce şi noi şi ei vom fi analizat în amănunţime cifrele şi datele de fundamentare a Codului fiscal, a bugetului, pentru a putea să luăm o decizie de consens. Ca atare, sesiunea extraordinară nu se va putea ţine", a spus Tăriceanu.

Plenul Senatului se va reuni luni după amiază, pentru a se lua act de neîntrunirea condiţiilor necesare pentru discutarea cererii de reexaminare pe care preşedintele Klaus Iohannis a transmis-o Parlamentului cu privire la proiectul Codului fiscal.
 Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 August 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza