Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului

"Nici măcar fostul preşedinte al partidului Antonescu, care era mult mai permisiv decât mine, nu a fost dispus să o nominalizeze pe Alina Gorghiu pentru o funcţie ministerială. Aşa că eu cu atât mai puţin aş fi dispus să îi fac o asemenea propunere".

Adăugat: 30 Martie 2015
Ultima actualizare:30 Martie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului
trimite pe mail

 Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a negat că i-ar fi propus anul trecut, copreşedintelui PNL Alina Gorghiu,  o funcţie ministerială dacă va pleca din PNL.

"Ştiu de multă vreme că Alina Gorghiu îşi doreşte să ajungă şi ea ceva, ministru dacă s-ar putea. Şi-a dorit foarte mult. Nici măcar fostul preşedinte al partidului Antonescu, care era mult mai permisiv decât mine, nu a fost dispus să o nominalizeze pe Alina Gorghiu pentru o funcţie ministerială. Aşa că eu cu atât mai puţin aş fi dispus să îi fac o asemenea propunere", a răspuns  Tăriceanu.

Potrivit Agerpres,  Alina Gorghiu a postat luni pe pagina sa Facebook că "e greu de conceput" ca Tăriceanu să creadă cu adevărat în ceea ce spune în calitate de "purtător de cuvânt informal al lui Victor Ponta", de vreme ce anul trecut i-ar fi propus "funcţii ministeriale în schimbul plecării din PNL".

Postarea Alinei GhorghiuAutor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
30 Martie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza