Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului

"Dacă Dan Diaconescu a contribuit la degradarea percepţiei despre jurnalismul adevărat şi despre presa adevărată, la fel a contribuit Becali la deteriorarea imaginii Parlamentului".

Adăugat: 6 Martie 2015
Ultima actualizare:6 Martie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, liderul PLR
trimite pe mail

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat, afirmat că atât Dan Diaconescu, dar şi Elena Udrea şi George Becali au contribuit la degradarea substanţial' a percepţiei asupra instituţiilor şi a mediului politic.

Într-un interviu acordat site-ului dcnews.ro., Tăriceanu a mai spus că Elena Udrea are şi un comportament sfidător care, în opinia sa, nu "o ajute foarte mult în a-şi demonstra nevinovăţia".

În context, el a menţionat şi alte persoane, care, în opinia sa, au contribuit la degradarea imaginii Parlamentului sau, în cazul lui Dan Diaconescu, a imaginii presei.

"Dacă Dan Diaconescu a contribuit la degradarea percepţiei despre jurnalismul adevărat şi despre presa adevărată, la fel a contribuit Becali la deteriorarea imaginii Parlamentului. Şi dacă Becali a contribuit în felul lui, mai există o persoană la care vreau să mă refer, care şi ea contribuie la degradarea substanţială a percepţiei despre instituţii şi despre mediul politic - vorbesc despre Elena Udrea" a mai spus Călin Popescu Tăriceanu, citat de Agerpres.
 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
6 Martie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza