Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului

"Ideea de a reveni în PNL este ideea la care m-am gândit şi mă frământă de multă vreme. Vă spun sincer că nu stau pe gânduri şi accept".

Adăugat: 22 Mai 2014
Ultima actualizare:25 Mai 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Fostul preşedinte PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a acceptat să revină în partid,  la invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare , Adrian Ştef.

Acesta a confirmat că fostul lider PNL şi-a depus adeziunea la filiala Satu Mare a PNL.

"Ideea de a reveni în PNL este ideea la care m-am gândit şi mă frământă de multă vreme. Vă spun sincer că nu stau pe gânduri şi accept", a spus Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL, în luna februarie, nemulţumit de faptul că liberalii au plecat de la guvernare  şi au părăsit  USL.

Întrebat dacă ştie de revenirea lui Călin Popescu Tăriceanu în partid, preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu a exclus această posibilitate şi a precizat că sunt mai mulţi foşti liberali care doresc revenirea în partid.

În schimb purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora a declarat pentru Radio România Actualităţi, că decizia finală aparţine organizaţiei PNL Satu Mare, care va decide, în şedinţă, dacă este de acord cu revenirea lui Tăriceanu în partid.

Cristina Pocora mai spunea că preşedintele interimar al PNL Satu Mare, Virgil Enătescu, nu agreează ideea ca  Tăriceanu să se reînscrie în PNL şi nu este de acord cu refacerea USL.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
22 Mai 2014
Ultima actualizare:
25 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza