Cad "capete" în PSD

Prinicpalul motiv invocat de Călin Matei pentru demisie a fost scorul slab obținut de Victor Ponta în alegeri.

Adăugat: 17 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:17 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Călin Matei. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Preşedintele executiv al PSD Maramureş, deputatul Călin Matei şi-a prezentat astăzi demisia din funcţie.

"Sunt foarte dezamăgit pe mine însumi că nu am putut estima eşecul, sunt dezamăgit de o parte din oamenii care n-au ştiut să explice ce s-a făcut, şi trebuie să o spun ca un om care a trecut prin toate administraţiile judeţului, mai ales ce s-a făcut în ultimii doi ani pentru Maramureş de acest Guvern. Ca preşedinte executiv am şi eu partea mea de vină în acest eşec, şi consider onorabil să-mi dau demisia din funcţia de preşedinte executiv al filialei PSD Maramureş", a spus Călin Matei.

El invoca rezultatele slabe obţinute de candidatul Victor Ponta în scrutinul de ieri, în judeţul Maramureş, procentul fiind 39,7 la sută faţă de contracandidatul Klaus Iohannis cu 60,3 la sută, transmite corespondentul RRA, Adrian Marchiş.

Fostul preşedinte executiv al PSD Maramureş a mai subliniat că, în opinia sa, un mare perdant politic al acestei campanii electorale e şi PNL, care s-a lăsat atras de PDL pentru a fi uitată contribuţia unei guvernări defectuoase din perioada 2008-2012.

Doi vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene a PSD au demisionat din funcţii în urma alegerilor

Senatorul Nicolae Moga şi Felix Stroe şi-au dat demisia din funcţiile de vicepreşedinte deţinute în Partidul Social Democrat (PSD) Constanţa, după ce Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale în judeţ cu 57,06%.

Victor Ponta a obținut 42,93% din voturi.

"Având în vedere rezultatul alegerilor prezidenţiale în judeţul Constanţa, cred cu tărie că trebuie să îmi asum responsabilitatea acestuia înaintându-mi demisia din funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Constanţa a PSD". a informat, printr-un comunicat remis presei, senatorul Nicolae Moga.

Acelaşi anunţ l-a făcut şi vicepreşedintele PSD Constanţa Felix Stroe, acesta menţionând că este "profund moral" să demisioneze din funcţia de partid.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
17 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza