Bugetul Primăriei Capitalei, supus aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti

Bugetul Primăriei Capitalei, estimat la 1,1 miliarde de euro, va fi supus astăzi aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Adăugat: 5 Aprilie 2017
Ultima actualizare:5 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

În deschiderea şedinţei, primarul general Gabriela Firea le-a cerut consilierilor prezenţi să voteze bugetul aşa cum este propus de executiv. 

"Cu toţii suntem nemulţumiţi de cum am preluat în acest mandat Capitala şi vrem tot împreună să lăsăm la finalul acestui mandat Capitala cu un aspect, într-adevăr, european. Putem să facem acest lucru parcurgând proiectul de buget ?i votându-l ca un semn de respect faţă de bucureşteni. Avem timp, în afara proiectului de buget, să ne duelăm politic de alte teme", a spus primarul general. 

Potrivit proiectului de buget, cea mai mare alocare bugetară ar urma să o primească sănătatea - 83 de milioane de euro.

Pentru lucrări de infrastructură este prevăzută o sumă de 80 de milioane de euro, iar pentru Cultură se alocă 53 de milioane de euro.

Municipalitatea finanţează şi studii de fezabilitate pentru 58 de proiecte noi de investiţii, precum construirea unui spital metropolitan sau locuinţe pentru tineri, a informat reporterul Atena Teognoste.Autor:
Atena Teognoste
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza