Bugetul Primăriei Capitalei, aprobat. Vezi ce investiții face Primăria

Școli, grădinițe, săli de sport și locuințe sociale, sunt proiectele în care Primăria Capitalei investește anul acesta.

Adăugat: 5 Aprilie 2017
Ultima actualizare:5 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Gabriela Firea, primarul general al Capitalei
trimite pe mail

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat astăzi bugetul Primăriei Capitalei, care se ridică la 1,1 miliarde de euro.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că priorităţile din acest an sunt asigurarea unor condiţii cât mai bune în sistemul de sănătate publică şi în unităţile de învăţământ, precum şi rezolvarea marilor probleme de infrastructură ale Bucureştiului.

Ea a vorbit, de asemenea, despre proiectele de investiţii ale municipalităţii.

"În proiectul de anul acesta, avem şi foarte multe investiţii noi; am punctat 58 dintre acestea, printre care 16 grădiniţe, 10 after-school, 15 extinderi de şcoli, o sală de sport în incinta Şcolii Centrale. Vor mai fi de asemenea şi alte săli de sport, şase cartiere de locuinţe sociale şi pentru tineri, un parc de distracţii şi agrement, acvariu public cu centru de cercetare, şase cămine de bătrâni, teatru temporar. În ceea ce priveşte proiectele de infrastructură, am alocat suma de 80 de milioane de euro. Aici este vorba despre proiecte care sunt acum în derulare şi care unele vor fi finalizate în acest an sau anul viitor şi de asemenea vorbim şi despre proiecte noi", a spus Firea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
5 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza