Bugetul pe 2011, un alt măr al discordiei între Guvern şi Parlament

Deşi proiectul Bugetului de stat şi cel al asigurărilor sociale au fost trimise de mai mult de o săptămână la Parlament, nu s-a stabilit calendarul dezbaterii celor două proiecte.

Adăugat: 11 Decembrie 2010
Ultima actualizare:11 Decembrie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Emil Boc a declarat, la Radio România Actualităţi, că presedintele Senatului, Mircea Geoana, ar fi putut grabi întrunirea Birourilor Permanente ale Parlamentului pentru discutarea legii bugetului de stat, care a fost trimis Parlamentului de mai peste o săptămână.


"Eu consider un gest de iresponsabilitate din partea domnului Mircea Geoana, care nu a acceptat convocarea Birourilor Permanente, a amânat pentru luni aceasta întâlnire pentru a discuta calendarul adoptarii bugetului de stat. Am însa convingerea ca, totusi, parlamentarii vor avea o abordare rationala si acest an se va încheia cu bugetul de stat al României aprobat" a declarat seful Executivului.


Presedintele Senatului Mircea Geoana spune,  într-un comunicat de presa, ca a fost deja programata pentru luni o reuniune a Birourilor Permanente.


Mircea Geoana sustine ca Executivul este cel care a întârziat nepermis de mult elaborarea bugetelor pe 2011, termenul legal fiind luna octombrie a acestui an.

 

PSD va depune 500 de amendamente la bugetul pe 2011

 

"PSD va depune peste 500 de amendamente, la legea bugetului de stat, pe 2011", a declarat, vineri, la Bistrita-Nasaud, deputatul Radu Moldovan.


El a precizat ca acestea vor fi depuse la Parlament, saptamâna viitoare.


Radu Moldovan a mai spus ca domenii precum sanatatea si educatia vor fi defavorizate, conform alocarilor de fonduri, mentionate în bugetul pe 2011Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Petruta Obrejan
Adăugat:
11 Decembrie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza