Bugetul pe 2011 a fost finalizat

Bugetului de stat pe 2011a fost finalizat, iar acum este aşteptată adoptarea Legii salarizării unitare, după cum a declarat Gheorghe Ialomiţianu.

Adăugat: 8 Noiembrie 2010
Ultima actualizare:8 Noiembrie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministrul Finanţelor, Gheorge Ialomiţianu, a anunţat  luni, înaintea şedinţei Biroului Permanet Naţional al PDL, că proiectul bugetului de stat pe 2011 a fost finalizat şi că se aşteaptă adoptarea Legii salarizării unitare.

 

 

 

"Am finalizat bugetul, aşteptăm Legea salarizării unitare, este încă în negocieri, negociem cu sindicatele şi patronatele şi sperăm ca într-un timp foarte scurt se va finaliza şi s-o adoptăm. Nu pot să spun numărul de zile, mi-aş dori cât mai repede", a declarat Ialomiţianu.
    

 

 

La rândul său, vice-preşedintele PDL Cristian Boureanu, a declarat că bugetul de stat pe 2011 depinde de finalizarea legii salarizării unice iar coaliţia este hotărâtă să recurgă la asumarea răspunderii pentru a grăbi lucrurile.
 

 

 

Premierul Emil Boc a declarat, săptămâna trecută, după consultările de la Cotroceni, că nu exclude posibilitatea angajării răspunderii Guvernului pe Legea salarizării, precizând însă că decizia finală va fi luată în coaliţie.
    

 

 

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, în urmă cu o săptămâna, într-o emisiune la TVR 1, dacă Guvernul şi-ar putea asuma răspunderea pe Legea salarizării, el răspunzând: "Nu va avea ce să facă".
    

 

 

Şeful statului a declarat, tot atunci, că este nevoie de responsabilitatea parlamentarilor pentru ca legile pensiilor, salarizării şi bugetului de stat pe 2011 să treacă, în caz contrar România ieşind din acordul cu FMI.Autor:
Cristina Ghioca
Editor:
Cristina Ghioca
Adăugat:
8 Noiembrie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza