Bugetarii vor primi vouchere de vacanţă

De la 1 iulie se va aplica un voucher de vacanţă pentru fiecare bugetar în valoarea salariului minim garantat în plată de 1.450 de lei, a anunţat preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

Adăugat: 25 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:25 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Proiectul de buget pe 2017 acoperă creşterile salariale prevăzute în sectorul de stat, iar angajaţii din sistemul public vor primi un voucher de vacanţă de la 1 iulie, în valoare de 1.450 de lei.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, după şedinţa de astăzi a Consiliului Naţional pentru Dialog Social.

"Ceea ce este important este că s-a confirmat garantarea acoperirii creşterilor salariale conform actelor normative date până acum legate de salariile din sectorul bugetar, pe de o parte, pe de altă parte, problema voucherelor de vacanţă nu se va proroga decât până la 1 iulie, de la 1 iulie se va aplica un voucher de vacanţă pentru fiecare bugetar în valoarea salariului minim garantat în plată de 1.450 de lei", a spus   Bogdan Hossu.  

Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a mai spus că în proiectul de buget s-au prevăzut 10 miliarde de lei, bani destinaţi autorităţilor locale pentru plata personalului din învăţământul preuniversitar.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
25 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza