Bucureştiul ar putea intra în carantină

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că, probabil, bucureştenii vor trebui să iasă din casă cu declaraţii pe propria răspundere.

Adăugat: 21 Martie 2021
Ultima actualizare:21 Martie 2021

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Bucureştiul ar putea intra în carantină, dacă va ajunge la o rată de infectare cu coronavirus de şase cazuri la mia de locuitori, după ce incidenţa anunţată, astăzi, de autorităţi a fost de 5,33.

Ministrul sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că, probabil, bucureştenii vor trebui să iasă din casă cu declaraţii pe propria răspundere.

Vlad Voiculescu: Nu putem exclude acest lucru şi după şase la mie, şi senzaţia mea este că vom ajunge acolo în câteva zile, nicio măsură nu poate fi eliminată, dar, încă o dată, o să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei şi o să vedem, de asemenea, dacă aşa cum s-a procedat până acum cu felul acesta de carantinare care lasă locuri libere o să trebuiască să continue aceleaşi măsuri cu care ne-am obişnuit, acelaşi măsuri care se iau în carantină peste tot în ţară, aceleaşi trebuie luate şi un Bucureşti.

Şi în oraşul Timişoara şi alte patru comune din judeţul Timiş, carantina se prelungeşte cu trei zile, începând de la miezul nopţii, din cauza ratei ridicate, de peste opt la mia de locuitori, a cazurilor de infectare cu coronavirus.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
21 Martie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza