Bogdan Toader: Avem proiecte europene care trebuie continuate

La alegerile din 5 iunie, Bogdan Toader candidează din partea PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judetean Prahova.

Adăugat: 21 Mai 2016
Ultima actualizare:21 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Bogdan Toader, candidat PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judetean Prahova
trimite pe mail

După cum transmite corespondentul Radio România Actualităţi, Simona Uţă, Bogdan Toader îşi propune ca în tandem cu Cristian Ganea, candidat PSD Primăria Ploieşti, să modernizeze oraşul.

"Am gândit o strategie comună: intrările în oraş, fluidizarea traficului, mărirea intrării dinspre Podul Înalt, lărgirea la patru benzi; în acelaşi timp, reabilitarea Spitalului Judeţean, unde am alocat 15 milioane de lei. Trebuie să modernizăm, să reabilităm lucrurile pe care le avem în acest moment. Avem proiecte europene care trebuie continuate: proiectul de master plan de deşeuri, care se va finaliza undeva în luna iunie", a spus Bogdan Toader.

Candidatul PNL la Primăria Bistriţa, Stelian Dolha, îşi propune să creeze mai multe clădiri de birouri, aşa numite "incubatoare de afaceri" pentru tineri.

Este o soluţie pentru a-i convinge pe aceştia să rămână în oraş, crede Stelian Dolha.

"Unul dintre ele, deja putem să vedem şi locaţia, pe Strada Bistricioarei, unde există un punct termic lăsat în paragină, putem să-l facem pe fonduri europene, celelalte patru, cu bani de la bugetul local. În momentul în care modernizăm un astfel de punct termic cu bani de la bugetul local, putem să punem şi condiţii. Celor care deja reuşim să le închiriem spaţiile respective, peste 150 de firme, impactul pe care îl avem - peste 400 de locuri de muncă pentru tineri", a declarat Stelian Dolha.

Campania pentru alegerile locale este complet atipică, declară copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Prezent la o întâlnire cu personalităţi din grupul de sprijin al candidatului formaţiunii la Primăria Iaşi, Radu Botez, Călin Popescu Tăriceanu a atras atenţia asupra modului în care se desfăşoară actuala campanie electorală.

"Nu există nimic în planul publicităţii vizuale. Este o campanie cum nu vezi nicăieri, cu afişele care sunt interzise, bannere, mesh-uri, tot ceea ce înseamnă publicitate stradală, care este caracteristică oricărei campanii. În final vor fi cel puţin două consecinţe: lipsa notorietăţii candidaţilor şi lipsa interesului cetăţenilor faţă de alegeri, aşa încât să nu ne mire dacă, la următoarele alegeri, procentul de participare va fi unul scăzut",a spus Tăriceanu.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis alegătorilor din Satu Mare un mesaj de susţinere pentru candidatul formaţiunii la conducerea Consiliului Judeţean.

"Să îl alegem pe domnul Pataki preşedintele Consiliului Judeţean, un om care cunoaşte judeţul, a muncit enorm pe diferite proiecte europene în interiorul Consiliului Judeţean. Apoi, ca subprefect şi bineînţeles, ca senator, a avut şansa de a adânci experienţa în administraţie şi nu numai. Eu cred că ar fi soluţia ideală pentru judeţul Satu Mare, un om echilibrat, un om calm. De foarte multe ori ne enervează şi pe noi că nu se grăbeşte", a declarat Kelemen Hunor.

Titu Bojin este candidatul UNPR pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean Timiş. El promite continuarea investiţiilor în zona Făget.

"Oamenii ăia nu au sperat că vor avea şi ei, aşa cum v-am spus, trotuare, că vor avea apă, că vor avea canal, că vor avea străzi asfaltate şi, totuşi, uitaţi că se întâmplă. Şi totuşi am reuşit şi sper ca în următorul mandat să nu existe localitate în judeţul Timiş care să nu aibă rezolvată, din punct de vedere al străzilor, al alimentărilor cu apă, al canalizarii, situaţia până în 2020", a  spus Titu Bojin.

Candidatul Partidului România Unită la Primăria Capitalei, Bogdan Diaconu, susţine că are soluţii pentru serviciul public de alimentare cu apă şi căldură a Bucureştiului.

În comunicatul remis presei, el arată că PRU îşi propune să asigure echilibrul preţ de cost cu tariful pentru populaţie şi să acorde subvenţii mai mari pentru categorii de populaţie defavorizate social, după criterii bine stabilite şi transparente.Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
21 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza