Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa

"În ceea ce priveşte privatizarea CFR Marfă, nu cred că ar fi indicat ca o bancă de stat să ofere credit investitorului. E ca şi cum statul s-ar reprivatiza".

Adăugat: 6 August 2013
Ultima actualizare:6 August 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Contractul de privatizare a CFR Marfă este responsabilitatea Guvernului, a Ministerului Transporturilor, a declarat marţi liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, la Râmnicu Vâlcea, adăugând că CSAT ar trebui să dezbată declaraţiile oficiale ale preşedintelui României pe acest subiect, informează Agerpres.

"Aceste schimburi de replici între palate pe deoparte sunt justificate, deşi contractul de privatizare a CFR Marfă este responsabilitatea Guvernului, implicit a Ministerului Transporturilor. Dar, în acelaşi timp, când şeful statului, care este până la urmă şeful a cel puţin două servicii, vine cu declaraţii şi se pronunţă asupra investitorului deloc favorabil, atunci CSAT trebuie să dezbată aceste aspecte. Una e să mă pronunţ eu sau mass-media, alta e când o face şeful statului. În ceea ce priveşte privatizarea CFR Marfă, nu cred că ar fi indicat ca o bancă de stat să ofere credit investitorului, e ca şi cum statul s-ar reprivatiza", a afirmat Bogdan Hossu.

Declaraţia liderului sindical vine după ce în ultima lună între Guvern şi Preşedinţie au existat mai multe schimburi de replici cu privire la cine trebuie să avizeze procesul de privatizare de la CFR Marfă.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
6 August 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza