Boc nu vrea să intre în dispută cu Blaga

Recent înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, Emil Boc susţine că nu vrea să intre în nicio dispută cu liderul PDL, Vasile Blaga şi că singurul adversarul politic comun este USL.

Adăugat: 13 Februarie 2014
Ultima actualizare:13 Februarie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca
trimite pe mail

Fostul preşedinte al PDL, primarul Clujului, Emil Boc, a declarat,  într-o conferinţă de presă, că nu vrea să intre în nicio dispută cu actualul preşedinte al partidului Vasile Blaga.

El i-a răspuns astfel lui Vasile Blaga, care le cerea primarilor PDL care s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, printre care şi primarul Clujului, să demisioneze din funcţiile administrative pe care le-au câştigat cu ajutorul partidului.

Emil Boc susţine că singurul său adversar rămâne USL.

"Obiectivul meu este să ne războim noi toţi cu adversarul politic comun, care este USL. De la mine nu veţi scoate altă declaraţie decât una singură: unicul şi singurul adversar politic pe care îl am şi care sper să-l avem toţi este USL şi-i rog pe toţi să-şi concentreze energiile pe care le au în lupta cu adversarul politic comun, care, repet, este USL, şi care trebuie să fie bătut în alegerile care urmează, dacă nu la europarlamentare, măcar la prezidenţiale", a spus Boc.

În data de 9 februarie, fostul premier Emil Boc a anunţat înscrierea în Fundaţia Mişcarea Populară.

El a adăugat că, în opinia sa, poate contribui la unificarea dreptei, pentru câştigarea alegerilor din acest an.

Emil Boc este în prezent, membru PDL şi primar al municipiului Cluj Napoca.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
13 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza