Boc nu participă la Congresul de fuziune PDL - PNL

Emil Boc nu este de acord cu "topirea PDL în PNL" şi anunţă că nu va merge la congresul de fuziune. În schimb, Boc este un susţinător al dreptei în alegerile prezidenţiale.

Adăugat: 23 Iulie 2014
Ultima actualizare:25 Iulie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca
trimite pe mail

Fostul preşedinte al Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, a anunţat că nu va participa la Congresul de fuziune dintre PDL şi PNL.

El a declarat că în opinia sa soluţia este alianţa, nu fuziunea.

Pe de altă parte, Emil Boc a precizat că este un susţinător categoric al dreptei pentru a câştiga alegerile prezidenţiale din această toamnă, cu un candidat care să îl învingă pe Victor Ponta în turul doi.

"Îmi păstrez acelaşi punct de vedere negativ cu privire la topirea PDL în PNL şi nu voi participa la Congresul de fuziune, dar sunt un susţinător categoric al Dreptei pentru a câştiga alegerile prezidenţiale din această toamnă, cu un candidat care să îl bată pe Victor Ponta în turul doi. Eu am rămas la punctul de vedere că alianţa este soluţia pentru aceste alegeri şi nu fuziunea prin absorbţie", a menţionat Emil Boc într-o conferinţă de presă.

Boc s-a referit şi la posibila candidatură a Monicăi Macovei la prezidenţiale, spunând că procedural nu se mai poate face nimic, deoarece PDL şi-a desemnat deja un candidat.

PDL a aprobat, luni,  cu unanimitate de voturi protocolul de fuziune prin comasare dintre PDL şi PNL.Autor:
Claudiu Pădurean
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
23 Iulie 2014
Ultima actualizare:
25 Iulie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza