Boc, alături de Elena Udrea în campania pentru prezidenţiale

Emil Boc susţine că Elena Udrea este "omul potrivit la locul potrivit" şi îşi anunţă sprijinul pentru candidatura acesteia la alegerile prezidenţiale.

Adăugat: 29 August 2014
Ultima actualizare:29 August 2014

Politica Romaneasca
Foto: Elena Udrea şi Emil Boc. Sursa: Agerpres
trimite pe mail

Primarul municipiului Cluj-Napoca, democrat-liberalul Emil Boc, a declarat, vineri, că va sprijini cu tot ce poate candidatul PMP la preşedinţia ţării, Elena Udrea.

"În această campanie, aşa cum am declarat din primul moment, voi face tot ce îmi stă în putinţă, cu cât pot, să sprijin candidatura doamnei Elena Udrea, pentru că apreciez că este omul potrivit la locul potrivit, e un om care are expertiză în ceea ce înseamnă administraţia naţională şi centrală, e un om care a dovedit în practică, prin rezultate, că ce a spus a făcut, este un om care se ţine de cuvânt şi, nu în ultimul rând, e un om care poate să-l bată pe Ponta", a afirmat Emil Boc.

El a susţinut că Elena Udrea va câştiga alegerile prezidenţiale şi că PSD va trece în opoziţie anul viitor.

"Această campanie are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Ponta, pentru ca PSD să rămână în opoziţie la nivel de instituţie prezidenţială şi în opoziţie după ianuarie 2015, după câştigarea de către doamna Udrea a alegerilor prezidenţiale. De aceea, eu, cât pot şi cu ce ştiu, voi fi alături de doamna ministru; mi-a fost membru în cabinet, deci merg pe mâna ei pentru că ştiu ceea ce poate şi ceea ce face", a conchis fostul premier Emil Boc, potrivit Agerpres.

El a fost prezent vineri, alături de liderul PMP, Elena Udrea, la deschiderea oficială a Zilelor municipiului Turda.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
29 August 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza