Blaga: PDL îşi declară disponibilitatea de a coopera cu toate forţele politice

Partidul Democrat Liberal este dispus să coopereze cu toate forţele politice fidele interesului naţional şi nu se va opune niciunei măsuri care contribuie la bunăstarea ţării.

Adăugat: 21 August 2012
Ultima actualizare:21 August 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este timpul ca războiul politic să înceteze, iar forţele politice să colaboreze.

El a ţinut să sublinieze că evenimentele politice din ultima perioadă au adus deservicii României, atât din punct de vedere al credibilităţii ţării, ca stat membru al Uniunii Europene şi al N.A.T.O, cât şi pe plan economic.

"Cerem USL să renunţe în acest moment la metodele de guvernare care au făcut atât de mult rău statului român şi i-au pus la grea încercare pe români", a spus Blaga.  
    
Liderul democrat-liberal a precizat că este momentul ca forţele politice să colaboreze şi "să declare respect necondiţionat faţă de legile ţării".

Vasile Blaga a susţinut că în acest moment "eforturile clasei politice trebuie îndreptate cu prioritate spre redresarea economiei şi spre rezolvarea problemelor cetăţenilor României".

"E timpul ca războiul politic să înceteze şi să reintrăm într-o logică de normalitate", a adăugat Blaga.

Vasile Blaga a mai spus ca invalidarea referendumului nu reprezintă victoria niciunui om politic, ci a democraţiei şi a statului de dreptAutor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Reporter:
Ioana Tănase
Adăugat:
21 August 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza