Băsescu: România a intrat într-un rapid proces de izolare

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, acuză actuala putere că, prin atitudinea pe care o are în relaţie cu partenerii europeni, anulează toată munca depusă de guvernele anterioare.

Adăugat: 18 Iulie 2012
Ultima actualizare:18 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Traian Băsescu a mai afirmat că până acum, atât preşedintele interimar cât şi premierul au făcut declaraţii cu caracter naţionalist, fapt care poate conduce la izolarea României.

Preşedintele suspendat consideră că un posibil efect imediat ar mai putea fi o nouă amânare a integrării în spaţiul Schengen.

"Raportul pe MCV este bun, ne-ar fi permis intrarea în Schengen. Vă rog să mă credeţi că a fost unul dintre obiectivele majore. Nu amestecaţi ce au făcut oamenii aceştia în trei zile cu munca de cinci ani. Şi atunci tratează acea problemă separat cu exprimarea speranţei că problema de restabilire a funcţionalităţii statului de drept se va face. Este un lucru extrem de important, pentru că m-aş fi simţit rău eu dacă toată munca aceasta de cinci ani a justiţiei, nu a mea, nu ar fi fost recunoscută" a susţinut Traian Băsescu.

El a mai atras atenţia că România a intrat într-un rapid proces de izolare.

Traian Băsecu:AUDIOAutor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
18 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza