Băsescu: Poate politicienii care au fost incorecţi, vor învăţa din adevărurile olimpismului

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu a afirmat că speră ca, spiritul olimpic al acestor zile, să îi facă pe politicienii actualei puteri să se oprească din tentativa de fraudare a referendumului.

Adăugat: 27 Iulie 2012
Ultima actualizare:27 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail
Preşedintele suspendat Traian Băsescu le-a urat, vineri seară, succes sportivilor români care participă la Jocurile Olimpice de la Londra, exprimându-şi speranţa că politicienii care "au fost incorecţi cu statul român" vor învăţa din "adevărurile olimpismului".
 
"În primul rând, doresc mult succes echipei olimpice a României care participă la Jocurile Olimpice de la Londra, Jocuri Olimpice a căror deschidere are loc în această seară. Începerea Jocurilor Olimpice trebuie să însemne şi pace, fair-play, corectitudine. Poate din acest lucru, din adevărurile olimpismului, vor învăţa şi toţi cei care au fost incorecţi cu statul român, au planificat şi executat o lovitură de stat . (...) Poate că spiritul olimpic îi va face pe aceşti politicieni, care au lovit fără cruţare în interesele statului român, să se oprească. Mai ales să se oprească din tentativa de fraudare a referendumului din 29 iulie", a declarat Băsescu, la sediul său de campanie.
 
Traian Băsescu a adăugat că are convingerea că Guvernul nu a luat decizia, de prelungire a programului de votare până la 23, din dorinţa de a asigura corectitudinea alegerilor.
 
De asemenea, Traian Băsescu a adăugat că românii nu trebuie să participe, duminică, la vot, pentru a nu legitima ceea ce el a numit "o lovitură de stat".


Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
27 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza