Băsescu: Învierea Domnului să ne aducă împreună, în familie

"Învierea Domnului să ne aducă împreună, în familie, şi printre cei dragi sufletelor noastre", susține președintele Traian Băsescu în mesajul de Înviere.

Adăugat: 20 Aprilie 2014
Ultima actualizare:20 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Traian Băsescu, președintele României
trimite pe mail

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, sâmbătă, românilor din ţară şi din străinătate un mesaj cu ocazia Sărbătorii Sfintelor Paşti.

Șeful statului și-a exprimat speranța ca Sfintele Paști să aducă familia împreună.

"Doresc să adresez tuturor românilor din ţară şi din străinătate urările mele cele mai călduroase cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti. Fie ca Învierea Domnului să ne aducă împreună, în familie, şi printre cei dragi sufletelor noastre şi să ne determine să înţelegem valorile pe care trebuie să le împărţim cu toţii pentru binele comun al tuturor!", urează președintele în mesajul său de Paște.

Șeful statului le mai urează românilor Paște luminat de bucuria Învierii.

"Vă doresc multă sănătate, împlinirea aspiraţiilor pentru o viaţă prosperă, pentru un viitor mai bun, pe care îl putem construi împreună, pornind de la valorile în care credem şi asupra cărora trebuie să reflectăm mereu, pentru a le putea asuma ca repere în acţiunile noastre. Sărbători fericite şi un Paşte luminat de bucuria Învierii!", scrie şeful statului în mesajul său.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
20 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza