Banii alocaţi bugetului Apărării să fie cheltuiţi revitalizarea industriei naţionale de apărare

Guvernul este interesat ca banii alocaţi în 2017 pentru bugetul apărarii, 2% din produsul intern brut, să fie cheltuiţi, în primul rând, pentru revitalizarea industriei naţionale de apărare.

Adăugat: 31 Martie 2017
Ultima actualizare:31 Martie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Grindeanu, premierul României
trimite pe mail

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, la Târgovişte, că guvernul este interesat ca banii alocaţi în 2017 pentru bugetul apărarii, 2% din produsul intern brut, să fie cheltuiţi, în primul rând, pentru revitalizarea industriei naţionale de apărare. 

Şeful cabinetului, însoţit de miniştrii apărării şi economiei, a făcut astăzi o vizită în judeţul Dâmboviţa, unde una din ramurile economice importante este în industria de aparare.

Potrivit relatării trimisului nostru, Petruţa Obrejan, investitorii şi autorităţile locale i-au spus prim-ministrului că cele mai grave probleme ale judeţului sunt legate de calitatea precară a infrastructurii, lipsa forţei calificate şi birocraţia excesivă. Premierul Sorin Grindeanu i-a asigurat pe interlocutori că se fac eforturi pentru reabilitarea unor drumuri de interes, cum ar fi DN 7 Bâldana -Titu şi DN 71 Bâldana -Târgovişte - Sinaia.Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
31 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza