Bădălău: Va exista o remaniere a Guvernului

Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a admis că va exista o remaniere a Guvernului, dar aceasta va avea loc în forurile de conducere ale partidului.

Adăugat: 10 Octombrie 2017
Ultima actualizare:10 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Niculae Bădălău, președinte executiv al PSD
trimite pe mail

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, susţine că decizia privind eventualele remanieri va fi luată în forurile de conducere ale PSD, în urma unor argumente aduse de premier privind activitatea miniştrilor.

El a precizat că Mihai Tudose este supărat că unele lucruri nu funcţionează bine în executiv şi că unii dintre membri cabinetului său au încetinit ritmul în privinţa implementării programului de guvernare.

Niculae Bădălău a afirmat că nu s-a pus problema unei demisii din partea premierului Mihai Tudose.

"Domnul premier are un program de guvernare de dus si acolo unde dânsul consideră că domnii miniştri nu se mişcă bine, normal că vine cu solicitări de împrospătare a ministerelor, cu schimbarea miniştrilor. E atributul dânsului şi-i respectăm asta. Va exista o remaniere. Atâta timp cât domnul Mihai Tudose spune că avem în anumite zone rămâneri în urmă şi asta se datorează miniştrilor, în Comitetul Executiv dânsul va veni cu motivare şi noi vom lua decizia, propunând alte nume. Nu a spus niciodată, mie cel puţin, personal, să-mi spună că îşi dă demisia", a spus Niculae Bădălău.

La această oră, la sediul PSD, are loc o întâlnire a liderilor partidului cu premierul Mihai Tudose în care se discută despre tensiunile politice din ultima perioada şi despre posibilitatea unei remanieri guvernamentale, notează redactorul RRA, Cătălin Purcaru



Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
10 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza