Aviz pozitiv pentru bugetul MAE

Bugetul pentru anul viitor alocat Ministerului de Externe a primit aviz pozitiv de la Comisiile parlamentare de specialitate.

Adăugat: 16 Decembrie 2014
Ultima actualizare:16 Decembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe au început dezbaterea generală pe marginea proiectului de buget, deşi reprezentanţii opoziţiei au cerut o amânare până la sosirea la lucrări a ministrului delegat pentru buget şi viitor ministru al finanţelor Darius Vâlcov, invocând o încălcare de regulament.

Parlamentarii coaliţiei de guvernământ i-au motivat absenţa prin faptul că abia diseară va depune jurământul.

Potrivit redactorului RRA,  Iulian Olescu, în urma votului membrilor comisiei s-a decis începerea lucrărilor în prezenţa secretarilor de stat din Ministerul Finanţelor Daniela Pescaru şi Attila Gyorgy şi a preşedintelui Comisiei Naţionale de Prognoză, Ion Ghizdeanu.

Bugetul pentru anul viitor alocat Ministerului de Externe a primit aviz pozitiv de la Comisiile parlamentare de specialitate.

A fost avizat şi amendamentul care prevede suplimentarea cu zece milioane de lei pentru buna organizare a pavilionului României la expoziţia mondială de anul viitor de la Milano.

Potrivit redactorului RRA, Carmen Gavrilă, bugetul total al Ministerului este mai mic cu peste 11% decât cel de anul acesta.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
16 Decembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza