Aviz favorabil pentru contul de execuție bugetară al SRR pe 2016

Preşedintele - director general al SRR, Ovidiu Miculescu, susține că anul 2016 a fost cel mai bun din istoria Radio România.

Adăugat: 19 Aprilie 2017
Ultima actualizare:19 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Contul de execuţie bugetară al Societăţii Române de Radiodifuziune, pe anul 2016, a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de buget-finanţe din parlament.

Preşedintele - director general al SRR, Ovidiu Miculescu, a declarat că anul 2016 a fost cel mai bun din istoria Radio România, atât din punct de vedere financiar cât şi în privinţa audienţei.

El a mai spus că Radio România şi-a îmbunătăţit reţeaua de acoperire din întreaga ţară şi a dezvoltat postul de la Chişinău.

De asemenea, a semnalat faptul că, în acest moment, Societatea Română de Radiodifuziune se află la confluenţa a trei legi: cea de funcţionare a SRR, cea de eliminare a unor taxe şi legea finanţelor publice, care conţin articole ce se contrazic reciproc.

În aceste condiţii, preşedintele, director general al Radioului Public le-a cerut senatorilor şi deputaţilor din comisiile de buget-finanţe să decidă ce lege trebuie să respecte, cu prioritate, Radio România.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a solicitat conducerii Radioului Public să prezinte, în scris, propunerile pe care le are în vedere pentru soluţionarea problemelor ridicate, pornind de la practica europeană în domeniu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza