Avertisment MAE: Compania Air France, în grevă

Piloţii companiei aeriene franceze Air France au intrat în grevă, alăturându-se sindicatelor din domeniul transportului feroviar şi din cadrul serviciilor de colectare, avertizează Ministerul de Externe de la Bucureşti.

Adăugat: 12 Iunie 2016
Ultima actualizare:12 Iunie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vor fi asigurate 80% dintre zborurile pe distanţă lungă, peste 85% pentru cele interne şi aproximativ 70% din cele pe distanţă medie - precum şi ruta Paris - Bucureşti, dinspre şi spre Aeroportul Charles de Gaulle, dar este posibil să apară întârzieri sau modificări ale orarului de zbor.

În aceste condiţii Ministerul Afacerilor Externe îi sfătuieşte pe cetăţenii români să se intereseze din timp asupra noilor condiţii de călătorie. Găsiţi detalii pe pagina de internet a ministerului, dar şi cu ajutorul aplicaţiei "Călătoreşte în siguranţă".

"Întrucât în perioada menționată pot avea loc întârzieri sau modificări ale orarului de zbor, se recomandă pasagerilor (suporterilor) cetăţeni români să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei și să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport. Pasagerii sunt sfătuiţi să urmărească evoluţia situaţiei pe pagina oficială de Internet a companiei Air France http://www.airfrance.fr/FR/fr/common/page_flottante/hp/infos_trafic_aeri....

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”, mai arată comunicatul MAE.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
12 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza