Autorităţile române "vor continua să utilizeze cât mai eficient fondurile europene"

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit cu o delegaţie condusă de Karl-Heinz Lambertz, preşedintele Comitetului European al Regiunilor.

Adăugat: 1 Octombrie 2017
Ultima actualizare:1 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierul României
trimite pe mail

Importanţa politicii europene de coeziune pentru România şi atragerea de fonduri prin programele de finanţare pentru dezvoltare regională şi coeziune au fost principalele teme discutate ieri, la Palatul Victoria, de premierul Mihai Tudose cu o delegaţie condusă de Karl-Heinz Lambertz, preşedintele Comitetului European al Regiunilor.

Potrivit unui comunicat, şeful Executivului crede că obiectivele Comitetului Regiunilor se suprapun perfect cu interesele de dezvoltare ale României, prin politica de coeziune a Uniunii Europene.

El l-a asigurat pe preşedintele Lambertz că autorităţile române vor continua să utilizeze cât mai eficient fondurile europene.

Au mai fost analizate şi alte provocări majore cu care se confruntă Europa, precum fenomenul migraţiei, chestiuni de securitate şi necesitatea unei corelări a prevederilor Pactului de Stabilitate, cu nevoile de dezvoltare şi de investiţii majore ale regiunilor.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza