Aurel Vainer, reales preşedintele FCER

Aurel Vainer a fost reales preşedintele Federaţiei Comunitãţilor Evreieşti din România, la cel de-al doilea Congres al Federaţiei, care a avut loc joi la Bucureşti.

Adăugat: 16 Iulie 2010
Ultima actualizare:16 Iulie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

 Delegaţiile la congres au stabilit prioritãţile pentru urmãtorii cinci ani.

 

Printre ele fac parte : valorificarea tezaurului cultural ideologic, istoric şi artistic; promovarea politicii de deschidere faţã de populaţia româneascã majoritarã şi faţã de toate minoritãţile, autorităţile publice şi societatea civilã.,asigurarea unui trai decent, supravieţuitorilor Holocaustului.

 

 

 Federaţia numără 8000 de membri


 

 Aurel Vainer  a recunoscut că a avut mai multe prebleme pe care nu a reuşit să le rezolve, dar  a asigurat membri acestei minorităţi că va încerca să rezolve tot ce şi-a propus .

 

Mandatul său de preşedinte este pe o durată de 5 ani."Sunt mulţumit cã am ajuns aici, cã nu m-am înşelat în opţiunea pe care am fãcut-o din nou şi eu nãdãjduiesc, în modul cel mai sincer, cã împreunã cu cei aleşi, între care mulţi sunt noi în organele de conducere, vom face cam ceea ce ne propunem. Ca un obiectiv prioritar, continuã aceastã politicã de deschidere cãtre publicul larg românesc de toate categoriile.  "

 


Preşedintele FCER, Aurel Vainer este deputat ales din partea minorităţii evreilor din România şi activează în grupul parlamentarilor minorităţilor naţionale .   Este şi  vicepreşedinte al Asociaţiei de prietenie România - Israel.
   Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
16 Iulie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza