Aurel Vainer pune accentul pe colaborarea dintre majoritate şi minorităţile naţionale

Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Aurel Vainer candidează, la alegerile parlamentare din 9 noiembrie, pentru un nou mandat de deputat din partea acestei minorităţi naţionale.

Adăugat: 14 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:14 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Aurel Vainer, candidatul Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România pentru un nou mandat de deputat, le-a vorbit alegătorilor din Botoşani despre colaborarea dintre minorităţile naţionale şi populaţia majoritară şi despre îmbunătăţirea mediului de afaceri.

"Să ajutăm la o îmbunătăţire substanţială a activităţii Paralmentului din România. Ca să nu mai devină o arenă de luptă acerbă, /ci/ o arenă de luptă în fair-play, un loc de dezbateri adevărate. Sigur că prezenţa mea în Parlament înseamnă dorinţa de a mă implica în ceea ce este bine pentru ţară şi pentru oameni", a spus acesta, potrivit corespondentului RRA.

Anterior, Vainer s-a întâlnit cu alegătorii din Brăila şi Galaţi cărora le-a prezentat principalele puncte din programul său electoral: conlucrarea între minorităţile naţionale şi populaţia majoritară, îmbunătăţirea mediului de afaceri, lupta pentru combaterea sărăciei, corupţiei şi o mai mare responsabilitate din partea viitorilor parlamentari, informează un comunicat primit la redacţie.  

Cu acest prilej, Aurel Vainer a precizat că, începând de luni, caravana sa de campanie va ajunge "mai întâi în Moldova, apoi în toată ţara".

Aurel Vainer a spus că îşi va extinde campania electorală şi dincolo de graniţele României.

"Avem în intenţie să facem campanie şi în două capitale foarte dragi mie, la Chişinău şi la Tel Aviv", a afirmat Aurel Vainer.


 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Gina Poenaru
Adăugat:
14 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza