Aurel Vainer promite "un nou început"

Candidatul Federaţiei Comunităţilor Evreieşti, Aurel Vainer, se declară mâhnit de "spiritul de duşmănie care a domnit în Camera Deputaţilor" şi promite "un nou început".

Adăugat: 26 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:26 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Aurel Vainer, candidatul Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România pentru un nou mandat de deputat, militează pentru o dezbatere parlamentară centrată pe dispute politice.

La o întâlnire cu alegătorii, Aurel Vainer şi-a prezentat sloganul sub care candidează în această campanie electorală. 

"Un nou început, o nouă viziune pentru viitor!". Noul început e clar, am făcut o dată, de două ori şi acum vine a treia oară. Deci iar încep o legislatură. M-a mâhnit, mă mâhneşte, mă doare spiritul de duşmănie, nu de adversitate politică, care a domnit în Camera Deputaţilor, cu evoluţii mai mult sau mai puţin recente", a spus Vainer.

La Botoşani, Vainer  le-a vorbit alegătorilor despre colaborarea dintre minorităţile naţionale şi populaţia majoritară şi despre îmbunătăţirea mediului de afaceri.

"Să ajutăm la o îmbunătăţire substanţială a activităţii Paralmentului din România. Ca să nu mai devină o arenă de luptă acerbă, ci o arenă de luptă în fair-play, un loc de dezbateri adevărate. Sigur că prezenţa mea în Parlament înseamnă dorinţa de a mă implica în ceea ce este bine pentru ţară şi pentru oameni", a spus acesta, potrivit corespondentului RRA.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
26 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza