Aurel Vainer mizează pentru dezbatere parlamentară centrată pe dispute politice

Aurel Vainer, candidatul Federaţiei Comunităţuilor Evreieşti din România pentru un nou mandat de deputat, militează pentru dezbatere parlamentară centrată pe dispute politice.

Adăugat: 21 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:21 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Aurel Vainer a declarat că noul Parlament trebuie să aducă o atmosferă constructivă între reprezentanţii partidelor, pentru a putea rezolva problemele cu care se confruntă România.

El a spus de asemenea, că "trebuie să ajutăm la o îmbunătăţire substanţială a activităţii Paralmentului din România".

La o întâlnire cu alegătorii  din Botoşani şi Suceava, Aurel Vainer şi-a prezentat sloganul sub care candidează în această campanie electorală.  

"Un nou început, o nouă viziune pentru viitor. Noul început e clar, am făcut o dată, de două ori şi acuma vine a treia oară, deci iar încep o legislatură. Tare aş vrea ca să fie nou nu atât pentru mine cât pentru Parlamentul României. Mai ales m-a mâhnit, mă mâhneşte, mă doare spiritul de duşmănie, nu de adversitate politică, care a domnit în Camera Deputaţilor, cu evoluţii mai mult sau mai puţin recente", a declarat Vainer.

Candidatul Comunităţii Evreieşti a spus că îşi va extinde campania electorală şi dincolo de graniţele României.

"Avem în intenţie să facem campanie şi în două capitale foarte dragi mie, la Chişinău şi la Tel Aviv", a mai adăugat el.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
21 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza