AUDIO Vosganian: N-am pus niciodată la privatizare Cupru Min

Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, fost ministru al economiei, a negat că firma Cupru Min a fost scoasă la privatizare în 2008 de instituţia pe care o conducea, aşa cum a afirmat premierul Mihai Răzvan Ungureanu într-o emisiune de televiziune.

Adăugat: 5 Aprilie 2012
Ultima actualizare:5 Aprilie 2012

Politica Romaneasca
Foto: Agerpres
trimite pe mail

Senatorul PNL  a precizat că în timpul mandatului său nu a scos niciodată compania Cupru Min pentru privatizare pentru că ministerul pe care îl conducea nu avea în portofoliu această companie.

El a atras atenţia că de fapt problema este că această companie a fost vândută unei firme care nu a dat banii."Vreau să-i spun domnului Ungureanu, cu toată prietenia de care sunt în stare, ca moldovean ca şi dânsul, că n-am pus niciodată la privatizare CupruMin, înţeleg că /.../ chiar de două ori. Nu am pus niciodată Cupru Min la privatizare, pentru simplul motiv că Ministerul Economiei nu avea în portofoliu CupruMin. Aş vrea să scoată numele meu de acolo. În legătură cu subiectul în sine, tema este alta decât crede domnul Ungureanu, tema este că a vândut cupru unei firme care când trebuie să dea bani începe să-i caute. Asta-i tema de fond. Restul discutăm cu banii, cu cifrele", a declarat Vosganian.  

Reamintim că premierul a precizat, într-un interviu televizat,  că în urmă cu patru ani, guvernul liberal ar fi încercat să vândă compania Cupru Min fără succes, cu un preţ de pornire de 18 milioane de euro.
Premierul Mihai Răzvan Ungureanu este invitat joi, de la ora 13:30 de minute, la Radio România Actualităţi, la dezbaterea jurnalului de prânz, realizată de Alexandra Andon.

Site-ul www.politicaromanească.ro va  transmite  LIVE-VIDEO interviul premierului Mihai Răzvan Ungurureanu.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Aprilie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza