AUDIO Victor Ponta cheamă parlamentarii puterii să voteze moţiunea de cenzură

Preşedintele social democrat, Victor Ponta a declarat luni că imediat ce Guvernul îşi asumă răspunderea pe legile anticriză, PSD va depune o moţiune de cenzură.

Adăugat: 7 Iunie 2010
Ultima actualizare:7 Iunie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ponta a spus că, cel mai probabil , moţiunea va fi citită în plenul Parlamentului miercuri.


"Ne dorim să treacă moţiunea de cenzură pentru ca legile antisociale ale Guvernului Boc să nu poată fi aplicate a spus Ponta.


Preşedintele PSD a adresst un apel parlamentarilor care au sprijinit Guvernul Boc să facă o alegere clară între oamenii care i-au votat, pe de o parte şi între Emil Boc şi Traian Băsescu, pe de altă parte, şi să voteze moţiunea de cenzură.Ponta a adăugat că PSD va depune o singură moţiune de cenzură la asumarea răspunderii Guvernului şi dacă va mai fi cazul, în cursul luniim la discuţiile pe legea pensiilor ar mai putea depune încă o moţiune de cenzură.


"Dacă prima nu va trece, a doua va trece", a spus Ponta.


PSD vrea referendum, pe măsurile  anticrizăPreşedintele social democrat, Victor Ponta a anunţat că PSD a adoptat textul scrisorii pe care o va adresa preşedintelui Traian Băsescu, prin care va solicita convocare aunui referendum pentru măsurile anticriză.


Românii ar trebui consultaţi în ce priveşte măsurile de ieşire din criză, a spus Ponta, după şedinţa Biroului Permanent Naţional de luni, al PSD.

 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
7 Iunie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza