AUDIO Titus Corlăţean, candidat comun al opoziţiei pentru Senat

Opoziţia va susţine un candidat comun la şefia Senatului, în persoana lui Titus Corlăţean.

Adăugat: 25 Noiembrie 2011
Ultima actualizare:26 Noiembrie 2011

Politica Romaneasca
Foto: Titus Corlăţean
trimite pe mail

Liderul PNL, Crin Antonescu a afirmat, vineri, la Galaţi că Titus Corlăţean este candidatul comun al PSD, PNL şi PC  la şefia Senatului.

"Titus Corlăţean va fi candidatul comun al senatorilor PSD, PNL şi PC. Nu înţeleg de ce un candidat care are în spatele său două grupuri în Senat, senatorii a trei partide şi este, până una, alta, un candidat cert este socotit chiar lipsit de şase sau cu şanse teoretice", a spus Antonescu.

El consideră că "bătălia" din Senat va fi una grea, dar are speranţe că va câştiga Corlăţean.

"Eu cred că în Senat, unde echilibrul este destul de strâns, chiar dacă actuala majoritate ar reuşi să determine un candidat unic, ceea ce nu e simplu, şi atunci va fi o bătălie care se dă, având cu un favorit dar nu cu un rezultat care să fie ştiut dinainte. Avem un candidat Titus Corlăţean, îl susţinem şi chiar avem speranţe să câştige", a adăugat Antonescu.

AUDIO Crin Antonescu

Crin Antonescu se află  vineri şi sâmbătă la Galaţi, unde participă la diverse acţiuni organizate de partid.

Vineri a participat la inaugurarea unei săli de sport din comuna gălăţeană Şendreni şi a unei case de cultură din satul Odaia Manolachi, al comunei Vânători.

De asemenea, însoţit de sute de membri ai Organizaţiei de Tineret a PNL, Crin Antonescu a depus flori la statuia lui I.C.Brătianu, amplasată pe Faleza Dunării din municipiul Galaţi, gestul său fiind urmat de preşedintele filialei locale a PNL, deputatul Victor Paul Dobre şi de candidatul USL la Primăria municipiului Galaţi, Marius Stan, preşedintele Clubului de Fotbal Oţelul Galaţi.

Crin Antonescu a participat, vineri seara, la cea de-a 18-a ediţie a Galei premiilor PNL, eveniment anual de tradiţie al organizaţiei locale care premiază, la sfârşit de an, gălăţenii care au excelat în diverse domenii – economie, sport, învăţământ, cultură, jurnalism.         
 

 Autor:
Maria Măndiţa
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
25 Noiembrie 2011
Ultima actualizare:
26 Noiembrie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza