AUDIO Radu Stroe ameninţă cu demisia, dacă MAI nu primeşte suficienţi bani

Ministrul afacerilor interne, Radu Stroe, a declarat că va demisiona dacă nu va primi bani la rectificarea bugetară.

Adăugat: 31 Ianuarie 2013
Ultima actualizare:31 Ianuarie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Radu Stroe a afirmat joi, la Parlament că datoriile din acest an ale statului român nu permit Guvernului să pună în buget tot ceea ce ar dori şi a adăugat că dacă va trebui ''să tragă la gard 20.000 de maşini'' ale ministerului atunci ''pleacă''.

"Ferească Dumnezeu ca situaţia economică să nu permită sau cine ştie ce să se întâmple pentru că nu poţi lega la gard 20.000 de maşini care trebuie să asigure siguranţa cetăţeanului. Datoriile din acest an nu permit Guvernului să pună în buget tot ce ar dori să pună. Dacă trebuie să trag la gard 20.000 de maşini cu însemnele poliţiei nu le trag, plec", a precizat demnitarul.

Întrebat de ce Executivul recurge la OUG, Radu Stroe a spus că începând cu 2 februarie, după vacanţa parlamentară, nu se vor mai da ordonanţe decât în chestiunile de "urgenţă".

"Noi suntem într-un fel de perioadă de tranziţie, perioada de iarnă , aşa au fost alegerile, aşa a venit FMI, suntem obligaţi să folosim OUG în această perioadă. Sper că după ce intrăm în fluxul normal... Parlamentul o perioadă a fost în vacanţă,  trebuie să intre din nou în funcţionalitate de la 2 februarie, deci nu cred că vor mai fi ordonanţe decât cu adevărat în chestiunile de urgenţă", a explicat Stroe.

În ceea ce priveşte sondajul făcut în rândul poliţistelor, ministrul a arătat că rezultatul acestuia nu este îngrijorător şi că se gândeşte la anumite politici care să "asigure doamnele din poliţie''.

"Rezultatul sondajului făcut în rândul poliţistelor nu numai că nu este îngrijorător, dar eu aş aplica un proverb: În tot răul e şi un bine. Ne gândim la una - două politici care să asigure doamnele din poliţie", a susţinut Stroe.Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
31 Ianuarie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza