AUDIO Probleme la zi: Invitat la RRA, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu

Previziuni politice în viziunea preşedintelui Senatului Romaniei, Călin Popescu Tariceanu, invitat special al emisiunii "Probleme la zi".

Adăugat: 26 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:26 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului
trimite pe mail

UPDATE Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu consideră că tensiunile generate în spaţiul public de cele două proiecte de ordonanţă de urgenţă - privind graţierea unor pedepse şi modificări la legislaţia penală - sunt urmarea unei campanii uriaşe de dezinformare.

El a declarat azi, la RRA, că nu are niciun motiv să creadă că ordonanţele - aflate în prezent în dezbatere - nu vor fi adoptate de Guvern.

În cadrul emisiunii "Probleme la zi", Călin Popescu Tăriceanu a făcut şi estimări privind adoptarea Bugetului pentru acest an, al cărui proiect ar urma să ajungă mâine în Parlament:

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a mai subliniat azi la RRA că în alocările bugetare pentru 2017 se va ţine cont "fără doar şi poate" de obligaţiile României ca membru NATO, cu direcţionarea unui procent de 2 la sută pentru Apărare.

Previziuni politice în viziunea preşedintelui Senatului Romaniei, Călin Popescu Tariceanu, invitat special al emisiunii "Probleme la zi".

Moderator: Alexandra Andon

La Radio România Actualităţi de la ora 13,20.

AUDIO Emisiunea integralăAutor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
26 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza