AUDIO Premierul Mihai Tudose a demisionat

Premierul Mihai Tudose a pierdut sprijinul PSD şi a renunțat la funcție.

Adăugat: 15 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:16 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose
trimite pe mail

UPDATE Guvernul a anunţat că premierul Mihai Tudose şi-a înaintat luni seară demisia din funcţie, urmând ca aceasta să fie transmisă Administraţiei Prezidenţiale în cursul zilei de marţi.

"Premierul Mihai Tudose şi-a înaintat în această seară (n.r. luni) demisia din funcţie, urmând ca, potrivit legii de organizare şi funcţionare a Guvernului, să fie transmisă Administraţiei Prezidenţiale, în cursul zilei de mâine, o adresă oficială în acest sens. Conform procedurilor, președintele României, Klaus Iohannis,  va lua act de demisia din funcție a prim-ministrului Mihai Tudose și va emite decretul de vacantare a postului, precum și decretul de numire a unui alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar pentru a îndeplini atribuțiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern. Ambele decrete prezidențiale vor intra în vigoare odată cu publicarea lor în Monitorul Oficial", se arată într-un comunicat al Executivului.

-------------------------------------------------

Mihai Tudose a declarat, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional, că în această seară sau mâine dimineaţă îşi va da demisia din funcţia de şef al cabinetului.

Reporterii RRA acreditaţi la Palatul Victoria ne-au transmis că premierul Mihai Tudose şi vicepremierul Marcel Ciolacu sunt, în acest moment, la sediul Executivului.

AUDIO Declaraţii Mihai Tudose, după şedinţa Comitetului Executiv NaţionalAutor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
15 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:
16 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza