AUDIO Premierul Cioloş va avea consultări cu liderii partidelor pe tema alegerilor locale

Premierul Dacian Cioloş s-ar putea întâlni în zilele următoare cu liderii partidelor politice pe tema legii alegerilor locale, a declarat, la finalul conferinței de presă, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

Adăugat: 27 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:27 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al guvernului
trimite pe mail

El a mai spus  că, ieri a avut loc și o discuție între premier și președintele Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru.

Cei doi au analizat o serie de aspecte tehnice ce privesc alegerile locale Premierul Dacian Cioloş ar urma să discute cu liderii partidelor politice pe tema legii alegerilor locale în zilele care urmează, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului

AUDIO Dan Suciu

Întrebat despre discuţia de marţi, dintre şeful Executivului şi preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, Dan Suciu a declarat că au fost discutate aspecte tehnice ale alegerilor, dar a negat că s.a discutat despre numărul de scrutinuri.

"A fost o discuţie legată de aspectele tehnice ale alegerilor, nu au luat în calcul alegeri care să se desfăşoare în două tururi sau într-un tur, ci a fost pur şi simplu o discuţie legată de necesităţile tehnice ale Autorităţii Electorale Permanente şi de elemente tehnice care vizează organizarea alegerilor. (...) La nivelul Guvernului nu a ajuns o discuţie legată de turul doi", a susţinut purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Surse oficiale susţin că premierul Dacia Cioloş a discutat deja cu preşedinţii PSD şi PNL, iar întâlniri cu aceştia ar urma să aibă loc la începutul săptămânii viitoare, luni sau marţi, menţionează reporterul RRA.Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
27 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza