AUDIO Ministrul de Externe, primit de premierul Ungariei la Budapesta

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, se va întâlni, astăzi, la Budapesta, cu premierul Ungariei, Viktor Orban, şi cu şeful diplomaţiei ungare, Peter Szijjarto, în contextul vizitei oficiale pe care o va efectua în ţara vecină.

Adăugat: 27 Februarie 2017
Ultima actualizare:27 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Teodor Meleşcanu, ministrul de Externe
trimite pe mail

În premieră pentru un ministru român, şeful diplomaţiei române va susţine o alocuţiune la Reuniunea anuală a diplomaţiei ungare. 

"Din punctul meu de vedere este un mesaj foate clar în legătură cu dorinţa ambelor părţi de a relansa relaţiile între România şi Ungaria. Faptul că în acest proces un rol deosebit de important îl joacă serviciile diplomatice ale celor două ţări, în mod evident că ne va permite, îmi va permite mie să am o discuţie foarte directă cu tot ceea ce înseamnă reprezentarea Ungariei în lume, deci un public foarte avizat şi în acelaşi timp interesat de problemele reale pe care încercăm să le depăşim", a declarat Meleşcanu. 

Potrivit redactorului RRA, Carmen Gavrilă, Teodor Meleşcanu se va întâlni şi cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Ungaria.

AUDIO Interviul acordat RRA de către ministrul de Externe reporterului RRA, Carmen GavrilăAutor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Carmen Gavrilă
Adăugat:
27 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza