AUDIO Ludovic Orban, noul candidat PNL la Primăria Generală a Capitalei

PNL a decis ca Ludovic Orban să fie candidatul partidului la Primăria Capitalei, în locul lui Cristian Buşoi, care s-a retras din competiţie.

Adăugat: 22 Februarie 2016
Ultima actualizare:22 Februarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban
trimite pe mail

Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu a declarat că, după analiza internă şi după rezultatele sondajului pe care liberalii l-au făcut, partidul a stabilit că Ludovic Orban are mai multe şanse să câştige primăria Capitalei.

''Am luat decizia de a continua bătălia pentru Primăria Capitalei în formula unei echipe. (...) Această bătălie va fi continuată de PNL având candidat pe Ludovic Orban", a anunţat Cătălin Predoiu.

Nominalizarea trebuie validată de Biroul Politic Naţional al PNL.

AUDIO Declaraţia integrală a lui Cătălin Predoiu

La rândul său, liberalul Ludovic Orban a declarat că s-a înscris de la început în cursa internă din PNL pentru primăria Capitalei, cu convingerea că este pregătit de această bătălie.

"În spatele candidaturii mele se află o viaţă de muncă în slujba comunităţii. Sunt pregătit să parcurg paşii următori - votul în conducerea PNL Bucureşti şi validarea în Biroul Politic Naţional al PNL. (...) M-am înscris în cursa pentru Primăria Capitalei (...) pentru că Bucureştiul are nevoie de o persoană cu viziune'', a spus Ludovic Orban.

AUDIO Declaraţia integrală a lui Ludovic OrbanAutor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza