AUDIO Legea insolvenţei, dezbătută în sesiune extraodinară

Legea falimentului personal ar putea fi dezbătută în sesiune extraordinară în Parlament cel mai probabil săptămâna viitoare.

Adăugat: 20 Ianuarie 2015
Ultima actualizare:20 Ianuarie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, anunţă ca actul normativ intră de mâine în discuţia Comisiei Juridice. 

"Neavând un raport nou, nu putem să convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului, pentru că nu avem un raport al comisiei. Am aprobat începând cu mâine, ora 10:00, joi şi vineri, program de lucru pentru Comisia juridică doar pe Legea insolvenţei persoanelor fizice. În funcţie de cum fac raportul, a doua zi vom convoca o sesiune extraordinară a parlamentului", a anunţat el.

Partidul Naţional Liberal susţine adoptare Legii falimentului personal - spune la rândul său,  deputatul liberal Ludovic Orban. 

AUDIO Ludovic Orban

"În mod evident, sunt mai multe proiecte care vizează insolvenţa persoanelor fizice care au fost în diferite faze, unele au fost respinse. Se va ţine cont de toate punctele de vedere prezentate în aceste proiecte de lege, chiar dacă se va dezbate, practic, un proiect de lege care a trecut de Senat", a susţinut Orban. 

Tot mâine, conducerea Băncii Naţionale şi cea a Ministerului de Finanţe, reprezentanţii comunităţii bancare şi ai consumatorilor vor discuta în Comisia pentru buget a Camerei Deputaţilor problema creditelor în franci elveţieni luate de români.Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
20 Ianuarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza