AUDIO Kelemen Hunor: Trebuie să se organizeze alegeri anticipate cât mai repede

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că "viaţa merge mai departe" şi a precizat că este important să se organizeze alegeri anticipate cât mai repede.

Adăugat: 27 Aprilie 2012
Ultima actualizare:27 Aprilie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Kelemen Hunor a afirmat, vineri, că Opoziţia a demonstrat că are majoritate în Parlament şi că în acest moment este important ca alegerile parlamentare să fie organizate cât mai repede."Am fost la guvernare aproape trei ani de zile, probabil că urmează o perioadă de opoziţie. Important e să avem alegeri cât mai repede şi să avem un guvern cu majoritate, ales şi nu conjunctural", a adăugat liderul UDMR.
    
El a spus totodată că trădările reprezintă o boală veche în viaţa politică din România şi dacă nu se găseşte o soluţie la sistemul electoral această boală va măcina.

Întrebat daca vor sprijini un guvern USL, Kelemen Hunor a precizat că votul de vineri arată că Uniunea Social-Liberală are majoritate în Parlament astfel încât nu are nevoie de sprijinul UDMR.

"Am făcut ceea ce trebuie pentru poporul român. Viaţa merge mai departe", a declarat liderul UDMR.

Kelemen Hunor a mai spus că personal, el nu are dezamăgiri.

"Eu nu am dezamagiri, eu mi-am facut treaba, noi ne-am facut treaba. Nu vorbim de dezamagiri", a afirmat presedintele Uniunii Maghiare.

Vineri a avut loc moţiunea de cenzură a opoziţiei, care a trecut cu 235 de voturi "pentru", Guvernul Ungureanu fiind demis.Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
27 Aprilie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza