AUDIO Jean Claude Juncker se declară în favoarea aderării României la Schengen

Preşedintele Comisiei Europene s-a declarat în favoarea aderării României la spaţiul Schengen, un loc pe care-l merită, pentru că şi-a îndeplinit toate obligaţiile în acest sens.

Adăugat: 11 Mai 2017
Ultima actualizare:11 Mai 2017

Politica Romaneasca
Foto: Jean Claude Junker, Preşedintele Comisiei Europene în Parlamentul României
trimite pe mail

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, s-a adresat în această dimineaţă Parlamentului de la Bucureşti, cu o alocuţiune în care a marcat cei 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

Într-un discurs emoţionant, el a rememorat paşii parcurşi până la aderare şi a subliniat că mulţi europeni nu cunosc eforturile pe care România şi românii le-au făcut pentru a produce schimbări de sisteme şi instituţii ce a trebuit să fie aduse la standardele europene.

politicaromaneasca.ro a transmis LIVE VIDEO discursul preşedintelui Comisiei Europene.

Jean Claude Juncker s-a declarat în favoarea aderării României la spaţiul Schengen, un loc pe care-l merită, pentru că şi-a îndeplinit toate obligaţiile în acest sens.

De asemenea, a spus că-şi doreşte ca până la finalul mandatului său ca şef al Excutivului Comunitar şi mecanismul de cooperare şi verificare în Justiţie să fie încheiat, fără alte noi condiţionalităţi sau exigenţe.

AUDIO Discursul preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, în Parlamentul României:Autor:
Mihaela Enache
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
11 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza