AUDIO Gabriela Firea: Am votat pentru o viaţă mai bună

Candidata PSD-UNPR la Primăria Generală a Capitalei a declarat, după vot, că ăşi doreşte o viaţă mai bună pentru toţi bucureştenii.

Adăugat: 5 Iunie 2016
Ultima actualizare:5 Iunie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Gabriela Firea a votat în jurul orei 9.00 la Colegiul "Tudor Vianu" şi a venit însoţită de Dan Tudorache, candidatul  Alianţei PSD-UNPR la funcţia de primar al sectorului 1.

După vot, Gabriela Firea a declarat că speră într-o viaţă mai bună pentru bucureşteni şi familiile lor şi pentru o sansă de a se întâmpla lucruri frumoase în Bucureşti şi în ţară.

"Am votat cu speranţa că bucureştenii şi familiile lor vor avea o viaţă mai bună. Cu toţii ne dorim acest lucru, cu toţii am sperat de fiecare dată că se vor întâmpla lucruri frumoase în Capitală şi în România. Avem de această dată, poate, o şansă în plus, pentru că toţi suntem mai maturi, din toate punctele de vedere. Am votat cu gândul la o Capitală cu şcoli şi spitale moderne, cu problema traficului rezolvată într-un timp rezonabil, nu într-o perioadă foarte lungă de timp", a afirmat ea.

Firea a mai spus că în decizia sa de a candida au contribuit o serie de factori printre care, locuri de muncă, parcuri, şcoli, trafic, curăţenia oraşului.

"Am votat cu gândul la adulţi, la persoanele care sunt în activitate şi petrec foarte mult timp în trafic, spre serviciu, spre şcolile copiilor. Am votat cu gândul la seniorii noştri, la bunicii noştri, care merită o viaţă mai bună", a mai declarat aceasta.

AUDIO Gabriela FireaAutor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza