AUDIO Elena Udrea a "bătut palma" cu ţărăniştii

Vicepeşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea şi preşedintele PNŢCD Bucureşti, Alex Ştefănescu, au semnat un protocol de colaborare politică şi susţinere reciprocă la nivelul Capitalei.

Adăugat: 3 Aprilie 2012
Ultima actualizare:3 Aprilie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele PDL Bucureşti,  Elena Udrea  a semnat o alianţă cu PNŢCD, la nivelul Capitalei, care "pune bazele unei relaţii de colaborare la nivelul Bucureştiului".

"Sunt bucuroasă să pot semna astăzi, împreună cu domnul Alex Ştefănescu, un parteneriat care vine în continuarea celui din 2009 şi care pune bazele unei relaţii de colaborare la nivelul Bucureştiului, un parteneriat în baza căruia ne propunem să punem în practică, proiectele importante pentru Capitală, să ne susţinem candidaţii, PNŢCD urmând să susţină candidaţii PDL la primăriile de sector şi Primăria Capitalei", a declarat Udrea, marţi la semnarea protocolului.

Vicepreşedintele  PDL a mai adăugat parteneriatul este unul pe termen lung, inclusiv pentru alegerile parlamentare din toamnă.

"Este un parteneriat pe termen lung, pentru că, de asemenea, ne propunem ca el să continue la alegerile parlamentare din această toamnă. Şi dorinţa noastră, a celor de la PDL Bucureşti, este ca PNŢCD-ul să intre în Parlament. Ne dorim să fim parteneri cu PNŢCD şi în Parlamentul României, aşa cum a fost în 2009, la alegerile pentru Preşedinţia României, când au susţinut pe candidatul nostru, pe Traian Băsescu", a ţinut să menţioneze democrat-liberala.

Totodată, Udrea a afirmat că PNŢCD îl va susţine pe candidatul la Primăria Capitalei al PDL, pe Silviu Prigoană.

Vicepreşedintele  democrat-liberal a mai menţionat că PDL, împreună cu PNŢCD, au acelaşi adversar tradiţional şi anume PSD.

Preşedinţii organizaţiilor din Bucureşti aparţinând PDL, Elena Udrea, Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Neculai Onţanu, PNŢCD, Alex Ştefănescu şi Partidului Ecologist Român, Ovidiu Demetrescu, ar fi trebuit să semneze, sâmbătă, protocolul de înfiinţare a Mişcării pentru Noul Bucureşti.
    
În aceeaşi zi, sâmbătă, PDL anunţa, printr-un comunicat remis presei, că semnarea protocolului se amână, iar PDL va merge în alegerile de la Bucureşti cu candidaţi proprii la alegerile din Capitală.
 Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
3 Aprilie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza