AUDIO Duşa cere tuturor oamenilor să participe la vot pe 29 iulie

Ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, Mircea Duşa, solicită oamenilor, indiferent de etnie, să participe la vot pe 29 iulie.

Adăugat: 19 Iulie 2012
Ultima actualizare:20 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, Mircea Duşa, soclicită  celor împlicaţi în campania pentru referendum să renunţe la mijloacele de exprimare dure şi să se revină la un climat de normalitate.

În acelaşi timp, Duşa cerea oamenilor, indiferent de etnie, să participe la vot pe 29 iulie şi crede că aceştia îl vor sancţiona pe Traian Băsescu.

"Trebuie să ne întoarcem la normalitate, să înţelegem că Parlamentul României n-a făcut altceva decât a respectat Constituţia şi l-a adus pe preşedinte în situaţia de a veni în faţa poporului", a subliniat ministrul.

De asemenea, Duşa a mai ţinut să menţioneze că "preşedinte Băsescu nu mai are nicio şansă indiferent ce aruncă pe piaţă să lămurească românii să voteze împotriva demiterii".

"Cred că domnul preşedinte Băsescu nu mai are nicio şansă indiferent ce aruncă pe piaţă să lămurească românii să voteze împotriva demiterii. Românii deja s-au săturat de şapte ani de minciuni şi cred că vor vota în număr mare pentru demiterea preşedintelui", a precizat Duşa.Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
19 Iulie 2012
Ultima actualizare:
20 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza