AUDIO Debirocratizarea IMM-urilor, prioritatea noului ministru Florin Jianu

Debirocratizarea din domeniul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii este principala prioritate pentru noul ministrul delegat pentru mediul de afaceri şi comerţ, Florin Jianu.

Adăugat: 17 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:17 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Florin Jianu, ministrul delegat pentru mediul de afaceri şi comerţ
trimite pe mail

 Într-un interviu pentru Radio România Actualităţi, acesta spune că finanţarea, lipsa forţei de muncă şi educaţia precară sunt alte probleme de care are parte sectorul. 

"Deja am început o serie de activităţi, de acţiuni privind debirocratizarea, prin eliminarea celebrului Formular 088. În egală măsură, în cadrul ministerului nostru deja organizăm un departament de debirocratizare, acelaşi departament de debirocratizare va fi şi în cadrul Secretariatului General al Guvernului, aşa încât ne propunem ca la fiecare trei luni de zile să ieşim cu câte un set de măsuri de debirocratizare privind mediul de afaceri, pentru că birocraţia e o problemă pe orizontală", a spus Jianu.

Ministrul spune că lucrează, în prezent, la o lege care prevede ca, înaintea unor măsuri punitive la adresa oamenilor de afaceri, să se ia şi măsuri de prevenţie.

AUDIO Interviul cu ministrul Florin Jianu, în rubrica "Apel matinal", la Radio România Actualităţi.Autor:
Florentina Varga
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
17 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza